بیش از یک دهه پیش بود که استیو جابز با معرفی اولین گوشی هوشمند اپل، آیفون، مسیر گوشی های هوشمند را به کلی تغییر داد. پیش از آن، اکثر تولیدکنندگان گوشی های هوشمند تنها بر روی سخت افزار تمرکز می کردند و با تولید گوشی های مختلف با طراحی های مختلف سعی در جذب مصرف کنندگان داشتند. همانطور که بسیاری از شما می دانید، در سال 2006، نوکیا حدود 1 میلیارد کاربر فعال در سراسر جهان داشت و هیچ کس فکر نمی کرد که 5 سال بعد، این غول فنلاندی قادر به ادعای آن نباشد.
بیش از یک دهه پیش بود که استیو جابز با معرفی اولین گوشی هوشمند اپل، آیفون، مسیر گوشی های هوشمند را به کلی تغییر داد. پیش از آن، اکثر تولیدکنندگان گوشی های هوشمند تنها بر روی سخت افزار تمرکز می کردند و با تولید گوشی های مختلف با طراحی های مختلف سعی در جذب مصرف کنندگان داشتند. همانطور که بسیاری از شما می دانید، در سال 2006، نوکیا حدود 1 میلیارد کاربر فعال در سراسر جهان داشت و هیچ کس فکر نمی کرد که 5 سال بعد، این غول فنلاندی قادر به ادعای آن نباشد.
یکی از دلایل مهم معرفی آیفون تغییر دیدگاه سازندگان موبایل از سخت افزار به نرم افزار بود. در واقع گوشی های قدیمی از سیستم عامل های جاوا و سیمبین (اگر به خاطر داشته باشید) استفاده می کردند که بسیار شبیه به هم بودند و در طول این سال ها تغییر چندانی نکرده اند.
البته نمی توان گفت که این دو سیستم عامل بد بودند اما در مقایسه با سیستم عامل iOS (iOS) و بعدها اندروید حرفی برای گفتن نداشتند که تا قبل از معرفی آیفون دیده نمی شد. البته زمانی که اولین آیفون معرفی شد، باید گفت که استیو جابز از چندین آیفون استفاده می کرد و آنقدر سخت بود که پس از مدتی مجبور به تعویض آن ها شد. دلیل اصلی این اتفاق مشکل در برنامه نویسی رم گوشی بود که مهندسان اپل در آن زمان نتوانستند راه حلی برای آن بیابند و همین موضوع باعث فاصله بین معرفی و عرضه آیفون C شد. در چند ماه گذشته. اما از آیفون که در زمان معرفی مشکلات زیادی داشت تا محبوب ترین سری گوشی های موبایل دنیا چه گرفتیم؟
ابتدا بیایید به تعریف زنجیره تامین نگاه کنیم. در واقع به تمام محصولات و خدماتی که محصول نهایی را تشکیل می دهند، از 0 تا 100، زنجیره تامین می گویند. به عنوان مثال، در صنعت گوشی های هوشمند، زنجیره تامین شامل نمایشگرها، محفظه ها، باتری ها و غیره تمامی قطعات تولید شده است. زنجیره تامین مهم است زیرا توجه به آن باعث تولید محصولات با کیفیت می شود.
اپل همیشه به زنجیره تامین قطعات حساس بوده است. به خصوص زمانی که استیو جابز زنده بود. این یکی از دلایلی است که محصولات اپل از ابتدا تا به امروز همیشه کیفیت ساخت خوبی داشته اند. و برخلاف بسیاری از شرکت های دیگر، طول عمر محصولات اپل بسیار بالا و بالاست. حساسیت اپل برای ساخت محصولات روی گوشی، تبلت، لپ تاپ و غیره کاملاً مشخص است. به عنوان مثال، اپل برای ساخت صفحه نمایش خود به سراغ سامسونگ (بهترین سازنده صفحه نمایش) می رود. از طرفی به TSMC می رود تا پردازنده خودش را بسازد و طرح ساخت را اجرا کند. یافتن بهترین تامین کنندگان و وارد کردن آنها به زنجیره تامین یکی از دلایلی است که شرکت به آنچه امروز می شناسیم تبدیل شده است.
یکی از فعال ترین بخش های اپل، پشتیبانی از مشتری و ایجاد خطوط ارتباطی با پرسنل خدمات است. در واقع پشتیبانی خدمات اپل نه تنها برای آیفون، بلکه برای تمامی محصولات این غول فناوری است.
همچنین پشتیبانی نرم افزاری گوشی های آیفون تا 5 سال ادامه خواهد داشت برخلاف گوشی های اندرویدی که 3 سال است که علاوه بر طول عمر آیفون همانطور که قبلا گفتیم باعث می شود تا گوشی های آیفون به مدت طولانی برنامه ها را اجرا کنند. نسبت به گوشی های اندرویدی نیز عمر طولانی تری دارند. در شرایط عادی بازار، زمانی که قیمت یک محصول افزایش می یابد، تقاضا برای آن کاهش می یابد و مصرف کنندگان به محصولات جایگزین متوسل می شوند. اگر مصرف کننده ارزش دیگری غیر از خود کالا در ذهن داشته باشد و بخواهد برای آن کالا ارزش قائل شود و به نوعی آن را نشان دهد، اینطور نیست. نمونه هایی از این گونه کالاها شامل جواهرات، ماشین ها، خانه ها و سایر محصولاتی است که در واقع کالاهای لوکس هستند.
اما این چه ربطی به آیفون دارد؟ به جز در کشورهای ثروتمند یا جهان اول که افراد درآمد بالایی دارند، یک گوشی 1000 دلاری در بسیاری از کشورهای جهان سوم یک کالای معمولی محسوب نمی شود. در برخی کشورها مانند برزیل،
بنابراین در مقایسه با گوشی های موجود در بازار، گوشی های گران قیمت در ذهن مصرف کنندگان ارزش ذهنی ایجاد می کنند و به عنوان کالاهای لوکس تلقی می شوند. توجه داشته باشید که هرچه کالا گرانتر باشد، اثر Veblen قوی تر است، همانطور که در نمودار بالا نشان داده شده است و برخی از مشتریان ممکن است به همان دلایلی که لوکس بودن محصول را خریداری کنند.
بسیاری از شرکت های برجسته فناوری و ارتباطات در آمریکا وجود دارند. اکثر سازندگان پردازنده مانند AMD، Intel، Qualcomm، Apple و غیره. آمریکایی هستند. تنها کارت گرافیک های دنیا ساخت آمریکایی هاست. تمامی سیستم عامل های بزرگ دنیا (به جز سیستم عامل انحصاری هواوی) مانند ویندوز، اندروید، iOS و غیره ساخت آمریکا هستند. مقر اصلی ترین شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک، واتس اپ، اینستاگرام، لینکدین و غیره است. در این کشور. این مثال نشان دهنده اهمیت این کشور در حوزه فناوری و تصویر آن در این زمینه است.
و تاثیری که این کشور بر فناوری و فضای اینترنت جهان دارد. جای تعجب نیست که اپل سود می برد و می تواند بیشتر بفروشد و به با ارزش ترین برند جهان تبدیل شود. نفوذ آمریکا در فناوری و ارتباطات غیرقابل انکار است. با توجه به فضای اجتماعی و ی کشور و نفوذ بسیاری از کشورها و البته سابقه طولانی در این زمینه وجود دارد. شرکت های فناوری از این کارت به خوبی استفاده می کنند.
اپل به عنوان یک شرکت آمریکایی و با دانستن عادات آمریکایی ها بیشترین فروش را در کشور خود تجربه می کند، اما نکته اینجاست که آمریکا بزرگترین بازار مصرف کننده در جهان است (حتی 4 برابر جمعیت چین است). این امر باعث افزایش و گسترش درآمد شرکت می شود. آیفون معرفی شده توسط استیو جابز در ابتدا رقیبی نداشت، بنابراین عرضه و فروش آن باعث شهرت اپل در آمریکا شد و این روند تا امروز ادامه دارد. علاوه بر این، ارائه خدمات اضافی در این کشور و قراردادهای مختلف با شرکت های مخابراتی مانند Verizon، ATamp;T و. نیز از عوامل این رشد هستند. آیفون همچنان محبوب ترین گوشی هوشمند در آمریکاست.
علاوه بر این، محدودیت های رسمی برای ورود برخی گوشی ها و لابی گری اپل و همچنین ممنوعیت تجارت با شرکت هایی مانند هوآوی، اپل را در موقعیت انحصاری نسبی در بازار آمریکا قرار داده است که می توان گفت رقابتی جدی ندارد. البته اگر برندهای مختلف دیگری نیز وجود داشته باشد، دیده ایم که آیفون معمولاً محبوب ترین گوشی در این کشور و حتی سایر نقاط جهان است و میزان وفاداری مصرف کنندگان به این برند نیز بالاست.
دستگاه های اپل به دلیل امنیت شهرت دارند و آیفون های این شرکت نیز از این قاعده مستثنی نیستند. اگر آیفون گم شود، هیچ کس نمی تواند به راحتی به داده های کاربر دسترسی داشته باشد. همچنین به دلیل ساختار سیستم عامل iOS، یافتن فایل های مرتبط با برنامه های اجتماعی کار آسانی نخواهد بود و دیگران نمی توانند به داده های دیگران دسترسی داشته باشند. از سوی دیگر، برخلاف گوگل که به بازارهای دیگر اجازه می دهد در کنار گوگل پلی کار کنند، اپل این کار را نمی کند. همچنین، نمی توان آن را با دانلود فایل برنامه از یک وب سایت شخص ثالث نصب و استفاده کرد.
این اقدام اپل باعث تقویت و اجرای کپی رایت در صنعت بازی و نرم افزار و در صنعت مرتبط با هنر (فیلم، موسیقی و غیره) شد. مردم، یک برند باشید لازم به ذکر است که iTunes که اولین در نوع خود است که فروش الکترونیکی آهنگ های هنرمندان را به صورت قانونی مجاز می کند، در سال 2001 توسط استیو جابز تأسیس شد. بنابراین این سیستم در سال 1998 توسط Casady and Greene ایجاد شد که در سال 2000 توسط اپل خریداری شد. این بستر بازار فروش محصولات هنری به ویژه موسیقی را متحول کرده است و همانطور که می دانیم امروزه بیشتر فروش آلبوم ها و آهنگ های هنرمندان به صورت آنلاین انجام می شود.
در واقع آیتونز فرآیند فروش محصولات هنری را از خرید و فروش نوار و سی دی به تلفن همراه کاربر آورد که در همه جا موجود است. این امر باعث افت قیمت محصولات مرتبط (به دلیل عدم وجود سی دی یا کاست و پر کردن اضافی برای آن) و رشد این بازار شد که امروزه شاهد آن هستیم بسیاری از شرکت ها مانند نتفلیکس که مسیر آیتونز را در به روشی متفاوت و در حال متحول کردن بازار جهانی سرگرمی هستند. در مجموع، همه این دلایل باعث شده است که اپل با ارزش بیش از 2 تریلیون دلار به با ارزش ترین شرکت جهان تبدیل شود. سری آیفون 12 در آمریکا نیز به فروش بالایی دست یافته و رکوردی را به ثبت رسانده است. همچنین آیفون 12، آیفون 12 پرو مکس، آیفون 12 پرو و آیفون 11 پرفروش ترین گوشی های دنیا در ماه ژانویه بوده اند. همه اینها و نگاهی به تاریخچه اپل در تولید گوشی نشان از کارآمدی و دید باز این شرکت برای آینده این صنعت دارد.
منبع:
خرید کابل و شارژر اصل آیفون با قیمت مناسب
برای افزایش سلامت باتری گوشی سامسونگ چه باید کرد؟
های ,گوشی ,آیفون ,اپل ,شرکت ,جهان ,گوشی های ,است که ,بسیاری از ,زنجیره تامین ,سیستم عامل ,کنندگان داشتند همانطور ,مصرف کنندگان داشتند
درباره این سایت